Atrakcije

poligon-gume poligon-most poligon-zica

Visinski poligon

poligon

S 35 visinskih elemenata te zip lineom dugačkim 160m, visinski poligon za odrasle minimalne visine od 140 cm smješten u hrastovoj šumi, izazov je za cijelu obitelj. Sačinjavaju ga platforme na stablima povezane mostovima izrađenima tako da svaki predstavlja različitu težinu prelaska. Pripremite se da se okušate u hodanju po konopu, prelasku preko letvica, penjanju po visećim konopima i stijenama te održavanju stabilnosti i ravnoteže na visećoj ljuljački!

Vaša sigurnost naš je prioritet. Naša ekipa će Vas pratiti pri svakom koraku u Vašoj pustolovini i osigurati da profesionalnu alpinističku opremu koristite na ispravan način.

Park raspolaže i drugim poligonom namijenjenim djeci od 4 godine na više.

Paintball i splatmaster

paintball-enemy

Taktičko nadmudrivanje i vještina gađanja bit će presudni za ovu timsku igru koja se odvija na opremljenom igralištu od 1800 m2. Arena raspolaže mnogim skrovištima i kućicama koje će Vam omogućiti da suparnike uhvatite nespremnima i pokažete im što je igra!

Paintball
(za odrasle i djecu iznad 12 godina)

Mogućnost izbora različitih paketa. Svaki paket sadržava marker Tippmann FT-12, rukavice, masku, zaštitni kombinezon i prsluk.

Igra traje sve dok se ne potroše kuglice. Postoji mogućnost nadoplate za extra paket kuglica

Splatmaster
(Za djecu do 12 godina )

Paket sadržava 100 kuglica po osobi. Puške su puno slabije od standarnih te prilagođene djeci. Igra završava kad se potroše sve kuglice.

Zipline

Spust s vrha stabla, 10m visine po sajli dugoj 160m pruža nezaboravno adrenalinsko iskustvo! Prigodno za sve dobne skupine.

Svaki posjetitelj dobiva sigurnosnu opremu i detaljne instrukcije.

Gigantska ljuljačka

Ova atrakcija prava je adrenalinska poslastica za hrabre. Doživite ekstremni učinak slobodnog pada s visine od 12m .

Maksimum 3 osobe po spustu.

Buggy vožnja
(isključivo djeca od 5 – 15 god)

Vožnja na kružnoj stazi približne duljine od 500 m. Uljepšajte dan svojem mališanu i odvezite ga na ludu vožnju!

Streličarstvo

Jedan novitet na našem području je zasigurno streličarstvo. Pozvani ste da iskušate svoju preciznost u gađanju meta. Ova atrakcija zna biti jako zabavna, može se igrati kao natjecanje pa je idealno za dvije ili više osoba.

Za koga je sve namijenjeno?

Mlade-pojedince željne adrenalina

paintball-win

Ovaj rekreacijski park osiguravan obiteljima, prijateljima, pojedincima spoj rekreacije, adrenalina i tjelovježbe te priliku kvalitetnog korištenja slobodnog vremena raznim aktivnostima na svježem zraku, kondicijskim vježbama, vježbama snage te pridonosi savladavanju straha, razvitku samopouzdanja, motorike, snalažljivosti, ravnoteže. Također, osigurava dozu pustolovine i adrenalina te nezaboravno iskustvo.

Testirajte svoje granice i okušajte se u adrenalinskim aktivnostima kao što su:

Obitelj

Povedite obitelj u nezaboravnu pustolovinu na otvorenom. Pobudite svoj pustolovni duh te se stopite sa prirodom. Adrenalinski park izazov je za najmlađe i najstarije, od 4 godine pa nadalje ovaj park idealan je za stjecanje samopouzdanja, fizičke kreativnosti, razvoj motorike kroz lakše i teške prepreke koje pobuđuju natjecateljski i avanturistički duh.

Mala staza na metar visine osigurava vašim malenim avanturistima adrenalinsku pustolovinu kroz fizički i mentalni razvoj savladavanja prepreka uz najviši stupanj sigurnosti. Nakon uspješnog prelaska poligona, vožnja koluturnikom po sajli (zip-line) dugačka 30m na dječjoj stazi prava je avantura za kraj.

Naš bar uklopljen u prirodni šumski ambijent nudi prostor za roštiljanje, okrepljenje i odmor.

Atrakcije za obitelj (20% popusta na kompletnu ponudu):

Team building

Team-building je danas neophodan i veoma važan za funkcioniranje svake tvrtke. Proširivanje svijesti o važnosti kolegijalnih odnosa, rada u timu i povjerenja među kolegama bitan je temelj poslovanja svake organizacije. Uz zanimljive team-building programe koje nudi adrenalinski park za tvrtke i učenike omogučit će vam da sudjelujete u zabavnoj pustolovini izgradnje kolektiva, komunikacije, povezivanjem sudionika u grupu kroz suradnju i medusobno povjerenje, a sve to uz vrhunsku zabavu koju garantira naš tim. Na atraktivnoj lokaciji u prirodi, kroz razne aktivnosti na jednom mjestu te uz stručno i ljubazno osoblje, kvalitetnu uslugu i prihvatljive cijene Adrenalinski park Medulin nudi fantastično iskustvo.

Proslave rođendana i zabave

Proslavite rođendan u Adrenalinskom parku uz nezaboravno iskustvo i aktivnu zabavu.

Nudimo različite aktivnosti na svježem zraku, uz različite atrakcije po želji kao što su:

Rođendanska zabava primjerena je za djecu iznad 6 godina. Osiguravamo mjesto za roštiljanje i piće iz našeg bara. Također, slavljenik dobiva gratis atrakciju kao rođendanski poklon ☺

Grupe

Adrenalinski park je idealno mjesto za djecu, predškolske i školske grupe. Djeca će se uz razne atrakcije njima primjerene zabaviti te potrošiti puno energije.

Također ukoliko ste na ekskurziji ili jednostavno imate želju da vašim školarcima uljepšate vruče ljetne dane mi ćemo vas sa zadovoljstvom ugostiti te učiniti vaš dan posebnim.

Za grupe veće od 15 ljudi ostvarujete do 30% popusta na sve aktivnosti u parku (osim Paintball/Splatmaster)